Luxs tekent een intentieverklaring met qlinker!

Vandaag mag de champagnefles weer open worden getrokken! Want Luxs gaat samen met qlinker werken aan de eerste volledige digitale woningcorporatie: qlinker! En, daar zijn we trots op!

Luxs kwam op het spoort van qlinker via Starthubs, een platform om als start-up oplossingen te pitchen voor (grote) organisaties. “Ze hebben ons verrast met hun innovatieve ideeën en ze zijn precies het bedrijf waar we naar opzoek waren”, aldus Ergin, innovator bij qlinker. Luxs levert namelijk de technologie voor het creëren van het digitale gebouwenpaspoort.

“Onze visie is dat corporaties met behulp van data zichzelf opnieuw kunnen uitvinden! Deze data stelt hun namelijk in staat om echt efficiënt en klantgericht te zijn. En daar gaan wij qlinker bij helpen.”, aldus Kris en Björn, oprichters van Luxs.

Hoe de samenwerking er precies uit zal gaan zien, dat wordt nog nader besproken. Maar we weten wel dat per 16 mei starten met het ondersteunen van qlinker. Wij kijken uit naar de samenwerking en bouwen graag mee aan een 100% digitale woningcorporatie!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*